Warning: Use of undefined constant Y - assumed 'Y' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/fogpotlasok.hu/httpdocs/index.php on line 249

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/fogpotlasok.hu/httpdocs/index.php on line 259

Warning: mysqli_close() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /var/www/vhosts/fogpotlasok.hu/httpdocs/index.php on line 314
Fogpotlasok.hu - Fogszabályozás
Fogpotlasok.hu  |  Telefon: (1) 252-1421  |  Fogorvos E-mail | Fogpótlás
Fogpótlás   Fogorvosi és Fogtechnikai
   Magánklinika
   1142 Budapest,
   Erzsébet királyné útja 97/B
   06 (1) 252-1421Kérdezz! A szakember válaszol!

Fogszabályozás

Az esztétikus, szabályos fogazat iránti igény folyamatosan növekvőben van, amely a fogszabályozás terén az újabb és újabb készülékek és technológiák megjelenését vonja maga után.
A fogazati rendellenességek felismerése és időben megkezdett kezelése kiemelkedő fontosságú a fogazat szabályos kialakulása érdekében. A kezelés elmaradása nemcsak esztétikai hátrányokat eredményez, hanem a fogak szabálytalan érintkezéséhez, túlterhelődéshez, állkapocsizületi problémákhoz vezethet. A torlódott fogazatban nagyobb a fogszuvasodás és az ínybetegségek kialakulásának valószínűsége.
A fogszabályozás segítségével napjainkban már felnőttkorban is kiváló eredmények érhetők el. A felnőttkori fogszabályozás rögzített készülékekkel történik és a viselés ideje a fogazati rendellenességtől függően megközelítőleg 1,5-2 év. A készülékek sokféleségének köszönhetően, szinte teljesen láthatatlan, a külvilág számára nem észrevehető fogszabályozó készülékek állnak rendelkezésre, amely a páciens számára nem zavaró a mindennapi életben.
A fogszabályozó készülékek ápolása speciális odafigyelést igényel, de rövid idő alatt és kis türelemmel könnyen elsajátítható.

Mivel a fogazat rendellenességei egyediek, személyre szabott kezelést igényelnek. Rendelőnkben fogszabályozó szakorvosunk áll rendelkezésére, aki egy vizsgálat és röntgenfelvétel birtokában pontos kezelési tervet és árajánlatot tud adni Önnek.

Konzultációra időpontért hívja klinikánkat a

252-14-21-es

telefonszámon.
1web - webmegoldások (weboldal készítés, webdesign)
©2007 - Fogpotlasok.hu :: Minden jog fenntartva! :: Impresszum